København

Armensk bøddel: Danmark har et fantastisk hold

Yura Movsisyan roser dansk styrke efter ydmygelse

Yura Movsisyan roser det danske holds styurke trods ydmygelsen i Parken. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Yura Movsisyan roser det danske holds styurke trods ydmygelsen i Parken. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

KØBENHAVN:Danmark har et fantastisk fodboldlandshold.

Svært at få øje på efter tirsdagens 0-4-nederlag i Parken til Armenien i VM-kvalifikationen, men det er nu engang det, som den dobbelte armenske målscorer Yura Movsisyan mener.

- Jeg har stor respekt for det danske hold. Det er et fantastisk hold, også mod os i denne kamp. De havde bolden meget og kontrollerede den godt, men vi spillede også godt, siger angriberen, som fra 2010 til 2011 spillede i Randers FC.

Sejren var vigtig for den armenske stolthed, efter at holdet i fredags blamerede sig på hjemmebane mod miniputterne fra Malta, som slog Armenien 1-0.

- Denne sejr er for vores land, for vores hold. På det seneste har vi ikke gjort det så godt, men mod Danmark beviste vi, at hvis alle kæmper, så kan vi vinde.

- Det var dejligt at være tilbage i Danmark. Jeg er vant til at score her, men jeg vil gerne have fokus væk fra mig. Denne sejr var vigtig for os, for vores land.

- Jeg er stolt over, at vi fik denne sejr. Jeg tror ikke, der var mange, som drømte om dette resultat, men vi troede på os selv, og det lykkedes, siger Yura Movsisyan.

Han scorede målene til 1-0 og 3-0. Især det første vil blive husket længe, eftersom det blev scoret efter kun 27 sekunders spil.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.