Armstrong appellerer ikke

Tiden er udløbet for den pensionerede cykelstjerne

Lance Armstrong har opgivet et sidste forsvar. Foto: Scanpix

Lance Armstrong har opgivet et sidste forsvar. Foto: Scanpix

LAUSANNE:Tiden er udløbet for Lance Armstrong, som ikke længere kan nå at indbringe en appel af sin dopingdom ved den internationale sportsdomstol CAS.

Det meddeler CAS ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den pensionerede cykelrytter, som i perioden 1999-2005 vandt Tour de France syv gange, men som senere blev frataget disse titler, har stort set ikke ytret sig offentligt, siden han i august besluttede ikke at forsvare sig i dopingsagen mod ham.

De seneste dage har der dog været spekuleret i, at amerikaneren ville kaste sig ind i et sidste forsvar hos CAS og appellere dommen. Men det skete altså ikke, og dermed er sagen lukket.

Lance Armstrong blev af den internationale cykelunion (UCI) 6. december orienteret om, at han havde indtil 27. december, hvis han ville appellere dommen.

Amerikaneren har altid nægtet at have brugt doping, men efter i mange år at have forsvaret sig med tungt skyts valgte han i august at sige "nok er nok".

Lance Armstrong blev afsløret som dopingsnyder i en omfattende undersøgelse hos det amerikanske antidopingagentur (Usada) på baggrund af mange vidneudsagn./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.