Arnths skifte nu komplet

Fortuna-anføreren skal til Sverige

Janni Arnth glæder sig til de nye udfordringer i det svenske. Arkivfoto: Michael Koch

Janni Arnth glæder sig til de nye udfordringer i det svenske. Arkivfoto: Michael Koch

LINKÖPING:Ganske som forventet har Fortuna Hjørrings anfører Janni Arnth skrevet kontrakt med den svenske topklub Linköping FC - et skifte, som NORDJYSKE omtalte allerede i weekenden.

Onsdag faldt skiftet endeligt på plads på en aftale, der strækker til sommeren 2016 og kan få debut allerede i pokalfinalen torsdag aften.

- Hun er en spiller, som vi har fulgt i lang tid, og nu passede timingen for begge parter. Det er en forsvarsspiller med nogle gode egenskaber i pasningsspillet og med en glimrende spilforståelse. Og hun har en stærk drivkraft i at ville udvikles til en bedre fodboldspiller, og det er en egenskab vi sætter højt her i klubben. Endelig er hun en spiller med stor erfaring fra internationale kampe både for landsholdet og i Champions League, siger træner Martin Sjögren.

Janni Arnth glæder sig til den nye udfordring.

- Jeg ser frem til at spille for klubben og til at udvikle mit fodboldspil. Jeg har fået et godt indtryk af klubben, og jeg ser frem til at arbejde med både spillere og ledere i det, de r ser ud til at være en god organisation, siger hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.