Arrangører er tilfredse med livskvalitetsmesse

Tilstrømning af folk i alle aldre var på niveau med 2017, siger SGIF-formand Hanne Søvndal

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Gedebjerg Design tog lige en kaffepause, fra venstre Anna Muratbegovic, direktør Lise Gedebjerg og Jane Munk. Standen var dog inden for synsvidde, hvis en interesseret skulle dukke op.

SNEDSTED:- Der har været en fantastisk stemning hele dagen, så vi har svært ved at få armene ned.

Sådan lød det hen på eftermiddagen i går, søndag, fra Hanne Søvndal, formand for Snedsted Gymnastik- og Idrætsforening (SGIF), da årets livskvalitetsmesse - den tredje i rækken - så småt nærmede sig afslutningen:

- Mange er her i lang tid, og mange tager både tre og fire runder. Og det gælder også mænd, ikke kun damer, der lige skal se på alle boderne, lagde hun så til.

På en af standene stod sognepræst Iben Bager Sjødahl sammen med formand Preben Dahlgaard og næstformand Jytte Gramstrup Madsen fra menighedsrådet, der også ligesom i fjor havde sat sig på en stand.

Faktisk var søndagens gudstjeneste i kirken aflyst til fordel for livskvalitetsmessen:

- Vi snakker med en masse mennesker, når vi står her på standen Og rigtig mange får hilst på vores præst, sagde Jytte Gramstrup Madsen, og Preben Dahlgaard lagde til:

- Nogle benytter sig af, at præsten pludselig er frit tilgængelig i det offentlige rum. Vi ved så ikke, om det bliver til flere samtaler, men det tror jeg faktisk, det har gjort i nogle tilfælde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.