Arrig FCM-træner bortvist i remis mod AGF

AGF fik brudt stimen af nederlag, men kunne være mest tilfreds med 1-1-resultatet hjemme mod FC Midtjylland

FCM-træner Glen Riddersholm måtte se kampen til ende fra tribunen efter at være blevet bortvist.Foto: Scanpix

FCM-træner Glen Riddersholm måtte se kampen til ende fra tribunen efter at være blevet bortvist.Foto: Scanpix

AARHUS:Trods svagt spil lykkedes det mandag aften for AGF at få point efter tre nederlag i streg, da aarhusianerne på hjemmebane spillede 1-1 mod FC Midtjylland, som fik træner Glen Riddersholm bortvist i slutminutterne.

Det ene point blev hentet i kraft af en udligning fra midtbaneslideren Kasper Povlsen otte minutter før slutfløjt. Dermed hænger AGF på i haserne af holdene lige under den absolutte top, mens FC Midtjylland blot er tre point over stregen.

FCM havde ellers brug for en sejr for at lægge luft til bundholdene efter Brøndbys og Esbjergs sejre i weekenden, og det burde midtjyderne også have fået.

For specielt i første halvleg sad FCM fuldstændig på begivenhederne. Tim Janssen havde flere store muligheder og burde have eksekveret minimum en af dem, og aller tættest på var Danny Olsen med en fremragende helflugter, der ramte stolpen.

FCM-føringen kom først midt i anden halvleg, da Mads Albæk fra kanten af feltet tordnede bolden ind bag en chanceløs Steffen Rasmussen.

Det var en naturlig konsekvens af, hvad der indtil da havde været en rigtig skidt aften for AGF, som også blev pebet af banen af hjemmepublikummet efter første halvleg.

I AGF’s offensiv havde Søren Larsen for anden kamp i træk fået chancen fra start, og han havde mildt sagt ikke held med meget. Men i det mindste gjorde Larsen sig ind i mellem bemærket, det var mere end man kunne sige om hans georgiske angrebskollega Mate Vatsadze.

Der var dog heler ikke meget kreativitet fra folkene bag dem, hvor muskelskadede Casper Sloth var stærkt savnet, og kun Osama Akharraz bød for alvor ind i offensiven.

To situationer fik dog efterhånden AGF ind i kampen. Først blev Søren Larsen erstattet af langt mere energiske Aron Johannsson, dernæst scorede FCM, og så var det som om, AGF'erne endelig vågnede.

Først havde Stephan Petersen en gigantchance, og efter 82 minutter kom udligningen så, da Kasper Povlsen med god plads rykkede ind i feltet og med et fladt skud scorede.

Så var kampen for alvor tændt, og i slutminutterne blev FCM-træner Glen Riddersholm bortvist for brok. Fra tribunen kunne den frustrerede FCM-træner dog se sit hold afvise presset og dermed hente det ene point. Men det burde have været mere.

I næste weekend møder FC Midtjylland hjemme Silkeborg, mens AGF næste mandag skal til Aalborg./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.