Arsenal-boss: Ingen kan udfordre Chelsea

Ifølge Arsenals manager, Arsène Wenger, har Chelsea kurs mod 100 point i Premier League.

Ifølge Arsenals manager, Arsène Wenger, har Chelsea kurs mod 100 point i Premier League. Foto: AP/POLFOTO
10. november 2014 10:05 - Opdateret 10. november 2014 10:14

Selv om Premier League kun er 11 spillerunder gammel, har Arsenals manager, Arsène Wenger, svært ved at se, at andre end Chelsea kan vinde titlen i denne sæson.

Med søndagens nederlag på 1-2 til Swansea i Wales er Arsenal selv allerede 12 point efter José Mourinhos tropper, og Chelsea ser ikke ud til at se sig tilbage lige med det samme.

- For øjeblikket har Chelsea kurs mod 100 point i denne sæson. Hvis de fortsætter, som de er begyndt, er der ingen, som indhenter dem. Det er helt sikkert, siger Arsène Wenger.

Søndag førte Arsenal 1-0 i Swansea, men hjemmeholdet udlignede med et kvarter tilbage af kampen, og få minutter senere var Arsenal bagud 1-2.

- Jeg følte, at det var en kamp, vi havde kontrol over. Men vi lukkede dem tilbage i kampen ved at tabe nogle vigtige nærkampe på midtbanen. Det er der ikke råd til, siger manageren.

Chelsea er ubesejret og fører Premier League med 29 point for 11 kampe. Southampton er nummer to med fire point færre. De forsvarende mestre fra Manchester City er nummer tre, men har allerede otte point op.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...