Arsenal dummede sig igen

Arsenal førte 1-0 ude mod Bournemouth, men endte med at smide det hele på gulvet

Foto: Dylan Martinez/Ritzau Scanpix/Reuters

Foto: Dylan Martinez/Ritzau Scanpix/Reuters

FODBOLD:Foran 1-0 og med kontinuerlig skabelse af chancer havde Arsenal styr på udekampen mod Bournemouth i Premier League.

Men på fem minutter smed Arsenal det hele væk, tabte 1-2 og noterede endnu en bet i kampen om top-4, som giver adgang til Champions League.

Det var tredje kamp på stribe, hvor Arsenal smed point i ligaen, og man indtager sjettepladsen med fem point op til Liverpool. Liverpool møder senere søndag topholdet Manchester City.

Arsenal uden den karantæneramte manager Arsène Wenger på bænken lagde fint ud og havde god kontrol over kampen indtil midtvejs i første halvleg.

Men langsomt mistede Arsene Wengers tropper grebet om kampen, og ad et par omgange var Bournemouth tæt på at tage føringen inden pausen.

Det så ud til, at pausesnakken havde gjort godt for Arsenal.

Med en inspireret Jack Wilshere som hjerne og omdrejningspunkt fik gæsterne spillet til at flyde bedre igen, og efter syv minutter kom belønningen.

Alex Iwobi sendte en stikning afsted til den lynhurtige højreback Héctor Bellerín. Asmir Begovic i målet havde det meste af armen på afslutningen, men i en blød bue fortsatte bolden over målstregen.

Arsenal fortsatte det gode spil efterfølgende, og gæsterne fra London skabte godt med chancer. Derimod kneb det på den konto for hjemmeholdet.

Bedst som man ventede på 2-0-målet, så gik det helt galt for Arsenal.

To gange på fem minutter viste Arsenal tvivlsomme defensive kvaliteter, og så var en føring ændret til 1-2.

Først kom Callum Wilson foran målmand Petr Cech på et fladt indlæg, og kort efter var det Jordon Ibe, som fik en næsten fri afslutning i Arsenal-feltet og gjorde det til 2-1.

Trods et tungt pres i slutminutterne måtte Arsenal rejse hjem med et skuffende nederlag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.