Arsenal får nedtur på afstand med sejr over Villa

Arsène Wenger får måske en smule arbejdsro, efter at hans mandskab fik hevet en 2-1-sejr hjem over Aston Villa

Arsenal får nedtur på afstand med sejr over Villa

Arsenal fik lagt skuffelserne i Champions League og FA Cuppen en anelse på afstand, da Arsene Wengers mandskab lørdag slog Aston Villa med 2-1 i Premier League.

Holdet fra London dominerede kampen, men var undervejs i store problemer mod Villa fra bunden af rækken.

Santi Cazorla gav værterne en drømmestart med en scoring allerede efter seks minutter, da han fik to forsøg i gæsternes straffesparkfelt.

Efter at det første skud blev blokeret, så opsnappede den lille spanier selv returbolden og sendte den i mål til 1-0.

Arsenal blev ved med at presse på, men værterne formåede ikke at score de mål til 2-0 og 3-0, der kunne pille gejsten ud af Aston Villa.

Midtvejs i anden halvleg gik det så galt, da gæsterne slog kontra efter et hjørnespark til Arsenal. Andreas Weimann førte bolden frem og scorede til 1-1 på Wojciech Szczesny i hjemmeholdets mål.

Arsenal fik dog i modsætning til de seneste nederlag til Bayern München i Premier League og Blackburn i FA Cuppen rejst sig i slutfasen.

Endnu en gang var det Santi Cazorla, der fik bolden i mål for hjemmeholdet. Fem minutter før slutfløjt modtog spanieren et indlæg fra venstrekanten og dirigerede bolden over målstregen til stor forløsning på Emirates Stadium i London.

Arsenal indtager femtepladsen i Premier League med 47 point efter 27 spillerunder. Topholdet Manchester United har 21 point flere på førstepladsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.