Arsenal fuldender engelsk nedtur med sejr

Arsenal vandt 2-0 over Bayern München, men det er tyskerne, som er klar til kvartfinalerne i Champions League.

Arsenal fuldender engelsk nedtur med sejr

Bayern München er klar til kvartfinalen i Champions League, selv om tyskerne tabte 0-2 på hjemmebane til Arsenal i onsdagens returkamp.

På grund af Bayern Münchens 3-1-sejr i London, gik tyskerne videre på reglen om flest scorede udebanemål.

Det var højst overraskende, at Arsenal kunne bringe spænding ind i opgøret, da der var klasseforskel på de to mandskaber i London. Og det var tyskerne, der var bedst i det seneste opgør.

Arsenal fik dog løftet niveauet en hel del på en meget svær udebane, og englænderne endte med at ryge ud med æren i behold.

Bayern München fik en skrækkelig begyndelse på kampen. Efter blot tre minutter var lynhurtige Theo Walcott oplægger til Oliver Girouds 1-0-mål.

Med et hårdt og fladt indlæg mellem benene på Dante fandt Walcott franske Giroud meget tæt på mål. Og så var Arsenal i gang.

Der skulle dog gå over 80 minutter, før Arsenal scorede sit andet mål i kampen, da Laurent Koscielny nåede højest på et hjørnespark.

Forinden havde Arjen Robben været tæt på at udligne for Bayern München i midten af anden halvleg, men hollænderen brændte forsøget alene med Arsenal-målmanden Lukasz Fabianski.

Arsenal-angriberen Gervinho kunne have skabt endnu mere spænding tidligere i kampen, hvis han havde scoret på en god chance et kvarter før tid.

Men det blev kun til to Arsenal-scoringer, og så kan det måske ærgre englænderne, at de skulle tabe det første opgør så stort.

Der er med Arsenals samlede nederlag ikke et eneste engelsk hold med blandt de bedste otte hold i turneringen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst