Arsenal klar til at sælge Adebayor

Arsenal er klar til at sælge deres topangriber, hvis FC Barcelona forhøjer buddet. Det giver dog ikke Bendtner en sikker startplads.

Emmanuel Adebayor - her i Arsenal-trikot - har ingen planer om at vende retur fra Togo til Manchester City foreløbig.
Foto: Scanpix

Emmanuel Adebayor - her i Arsenal-trikot - har ingen planer om at vende retur fra Togo til Manchester City foreløbig. Foto: Scanpix

En af sommerens transfer-føljetoner er ved at nærme sig sin afslutning. Arsenal-ledelsen har besluttet sig for, at man er klar til sælge Emmanuel Adebayor, der har meldt ud, at han vil væk med mindre han får en klækkelig lønforhøjelse. Manager Arsene Wenger er ifølge The Guardian skuffet over angriberens attitude og kan ikke se nogen idé i at holde på en spiller, der ikke selv ser en fremtid i Arsenal. Franskmanden har derfor givet grønt lys for salget af Adebayor, forudsat at Arsenal til gengæld henter en kvalificeret erstatning. The Guardian gætter på at det er Blackburns Roque Santa Cruz. Dermed får danske Nicklas Bendtner fortsat hård konkurrence om pladserne, selv om Adebayor skulle smutte. Barcelona er ifølge The Guardian parat til at betale 280 millioner kroner for Emmanuel Adebayor, hvor han skal erstatte Samuel Eto'o, der forventes at blive solgt.