Arsenal mister midtbaneprofil i ugevis

Arsenals jagt på Premier League-succes har lidt et knæk. Alex Oxlade-Chamberlain er væk i op til otte uger.

Arsenal v FC Barcelona - UEFA Champions League Round of 16 First Leg Foto: Reuters/Dylan Martinez

Arsenal v FC Barcelona - UEFA Champions League Round of 16 First Leg Foto: Reuters/Dylan Martinez

Arsenals engelske landsholdsspiller Alex Oxlade-Chamberlain er skadet.

Midtbanespilleren misser seks til otte uger på grund af en knæskade, han pådrog sig i kampen mod FC Barcelona i sidste uge.

Det fortæller Arsenals manager, Arsène Wenger, på pressemødet forud for onsdagens kamp i Premier League, hvor London-klubben møder Swansea.

- Han vil være ude i seks til otte uger, men en operation er ikke nødvendig. Vi frygtede en operation, da vi så skanningen, men i sidste ende er det gode nyheder, siger Arsène Wenger ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Alex Oxlade-Chamberlain skulle kunne være tilbage midt i april. Det er tids nok til at være med i slutspurten i Premier League, hvor Arsenal i høj grad er inde i mesterskabskampen, og til EM-slutrunden, der begynder 10. juni.

Den 22-årige midtbanespiller var ikke med, da Arsenal tabte 2-3 til Manchester United i søndags. Et nederlag, der sendte Arsenal fem point under Leicester på førstepladsen.

Arsène Wenger mener dog stadig, at Arsenal er kandidat til mesterskabet.

- Vi vil gøre det negative til noget positivt for at skabe mere solidaritet. Vi spiller for at være med i kampen om titlen.

- Vi brugte en masse ressourcer mod Barcelona, og det havde helt sikkert indflydelse på vores kamp og vores tro på os selv mod Manchester United. Vi er ikke tilfredse med resultatet. Vi tabte koncentrationen to gange og blev straffet for det, siger Wenger.

Arsenal er på tredjepladsen i Premier League.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.