Arsenal skal nu holde øje med konkurrenterne bag sig

Efter en hård uge med pointtab skal Arsenal nu til at orientere sig bagud, hvor konkurrenter presser på.

For en uge siden var London-klubben Arsenal godt med i titelkampen i Premier League.

Så blev det til en øretæve på 0-6 af Chelsea, og tirsdag fik holdet kun 2-2 mod Swansea. Swanseas udlignende scoring kom først kort før tid.

Derfor erkender manager Arsène Wenger, at Arsenal nok skal til at koncentrere sig mere om at holde den fjerdeplads, som giver adgang til Champions League, mere end at jagte mesterskabet.

- At vinde mesterskabet er ikke vores største bekymring lige nu. Vi er nødt til at være realistiske. Vi er nødt til at kigge bagud. Everton vandt tirsdag, og nu er vi nødt til at koncentrere os om den næste kamp, siger Wenger med tanke på weekendens opgør mod Manchester City.

- Manchester City fik en god sejr (3-0 over United, red.). De ser ud til at være ustoppelige. De og Chelsea er favoritter til titlen nu. Vi har ikke mange muligheder for at komme tilbage, fortsætter han.

Chelsea fører Premier League med 69 point for 31 kampe. Manchester City har 66 point, men for to kampe færre. Liverpool har 65 point for 30 kampe, mens Arsenal nu er nummer fire med 65 point for 31 kampe. Everton er fire point efter Arsenal og har en kamp til gode.

Arsenal og Everton mødes den 6. april.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.