Arthur i godt selskab

Rostrup Privatskole samlet om ”Sværdet i Stenen” til skolefesten

Slutscenen fra Sværdet i Stenen - opført af elever på Rostrup Privatskole. Foto: Dorte Ladefoged

Slutscenen fra Sværdet i Stenen - opført af elever på Rostrup Privatskole. Foto: Dorte Ladefoged


ROSTRUP: ”Mor, der var en fantastisk god fest - skal vi ikke prøve det, når vi kommer i skole igen”, lød det spontant fra en lille knægt under Rostrup Privatskoles fest forleden.
Sammen med 119 andre børn og voksne oplevede han ”Sværdet I Stenen” forløst i en showagtig udgave med 32 børn og unge og seks voksne fra privatskolens egen lille dramaskole - Showtime. Og som det er tilfældet her, så kædede koreograf og danseinstruktør Louise Boyding Hejlskov fra Aars Business School også denne forestillings dans, replikker og optræden sammen.
Publikum blev derfor vidne til den spændende historie om drengen Arthur, der jo vokser op under beskyttelse af troldmanden Merlin, indtil han en skønne dag trækker sværdet op af stenen, bliver konge af England og samler ridderne om det runde bord
Showtime-holdet, der også arbejder med musik og billedkunst indgår som en del af konceptet, foldede sig smukt ud
- De flotte, syede drager fra det sjette århundrede gjorde sceneriet meget levende og fungerede flot i samspil med lyd og lys, fællesange og solosange, fortæller Dorte Ladefoged fra bestyrelsen, som overværede forestillingen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.