Arvingerne: Kollektivet har sejret

Alle fire skuespilspriser og prisen for bedste tv-serie. "Arvingerne" ryddede bordet i tv-kategorierne ved Robert-uddelingen.

Årets mandlige bi- og hovedrolle, årets kvindelige bi- og hovedrolle og en pris for årets tv-serie.

"Arvingerne" ryddede bordet, da der søndag aften blev uddelt Robert-priser i København.

Hele fem priser blev det til for den populære serie, og her kunne Trine Dyrholm blandt andet tage en statuette med hjem.

Men ligesom sine kolleger fremhævede hun det fællesskab, skuespillerne og de øvrige, der arbejder på serien, har skabt som grunden til, at serien er lykkedes så godt.

- Alle har lagt deres hjerteblod i denne her tv-serie, og vi føler alle sammen, at vi har fået lov at sætte et aftryk i den. Vi er kun noget i kraft af hinanden, og derfor er det en følelse af, at det er kollektivet, der sejrer, siger Dyrholm, der vandt prisen for årets kvindelige hovedrolle.

Hun bliver bakket op af Mikkel Boe Følsgaard, der i serien spiller broren Emil. Han vandt en statuette for årets mandlige birolle.

 - Det betyder meget, at vi vandt alle skuespilpriserne, for at lave serien er en kollektiv proces, og det er fedt at få det skulderklap sammen, siger han.

Mens Carsten Bjørnlund vandt prisen for årets mandlige hovedrolle, kunne Lene Maria Christensen tage hjem med prisen for årets kvindelige birolle.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.