Asaa bygger selv et plejehjem

Bestyrelsen for borgerforening fik ja til at arbejde videre med projektet

Thomas Nymann: - Bestyrelsen har fået grønt lys til at arbejde videre med projektet.

Thomas Nymann: - Bestyrelsen har fået grønt lys til at arbejde videre med projektet.

ASAA:Borgerne i Asaa vil ikke finde sig i, at byen ikke har et plejehjem. Byrådet har for kort tid siden besluttet at nedlægge byens plejehjem, Tonnishave. Men nu har borgerne taget sagen i egen hånd, opføre et friplejehjem, så byens borgere, også i høj alder kan blive boende i havnebyen.

- Borgerne står sammen om at bygge et selvstændigt nyt og moderne plejehjem efter de særlige regler for friplejehjem, fortæller formand for Asaa Borgerforening, Thomas Nymann til NORDJYSKE.

- Det skabte stor harme i lokalområdet, da man følte, at byrådet løb fra, at man havde lovet at bygge et nyt plejehjem til erstatning for Tonnishave.

- Men når kommunen ikke vil, så må vi jo prøve, om vi kan selv, siger Thomas Nymann.

Borgerforeningens bestyrelse samlede efter byrådets beslutning om at lukke Tonnishave en arbejdsgruppe af lokale borgere, som nu har lavet et forslag om et friplejehjem i Asaa til 25 beboere.

- Tanken er, at et nyt friplejehjem skal placeres på den grund borgerforeningen ejer i Asaa som nabo til campingpladsen, fortæller Thomas Nymann.

Onsdag aften holdt Asaa Borgerforening generalforsamling. Her blev ideen modtaget meget positivt, og der var enig opbakning fra forsamlingen til, at borgerforeningen kan forære grunden til projektet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.