Asaa tog vigtige point

I Elitedivisionen i billard holder Asaa Billardklub fast i topplacering

Johnny Sort Jensen viste storspil mod Spjald og var med til at hive en vigtig sejr med hjem til Asaa.Arkivfoto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Johnny Sort Jensen viste storspil mod Spjald og var med til at hive en vigtig sejr med hjem til Asaa.Arkivfoto: Kurt Bering Kurt Bering

ASAA:Asaa Billardklubs Elitedivisionshold sikrede sig tre værdifulde point i weekendens to udekampe mod Kolding og Spjald, der betyder, at vendelboerne fortsat indtager rækkens fjerdeplads.

På forhånd frygtede spillerne fra Asaa opgøret i Kolding, men her fik man et point via 4-4.

Lars Christensen og Søren Sørensen vandt deres kampe, mens Martin Kristensen og Johnny Sort Jensen tabte deres kampe stort.

Kampen mod bundholdet Spjald blev en sand gyser, hvor Johnny Sort Jensen fandt storspillet frem og vandt sin kamp med 800-516.

Da Lars Christensen tabte sin kamp, var stillingen uafgjort inden Søren Sørensen og Martin Kristensen skulle spille de afgørende to sidste kampe.

Søren Sørensen kom hurtigt bagefter, idet hans modstander startede med at lave 292 i udlæg. Søren var bagefter det meste af kampen, indtil han sikrede sig sejren med en serie på 522 point.

Martin Kristensen spillede ikke specielt overbevisende, og da hans modstander lukkede, skulle Martin lave 182 point i et stød.

Det der har kendetegnet sæsonen i Asaa Billardklub er, at det har været stolpe ind i de situationer, der kunne gå begge veje. Martin Kristensen viste et enormt psykisk overskud og lavede 182 point og kampen endte således 800-800.

Det betød, at Asaa kunne tage fra Spjald med to point for en 5-3 sejr.

Med weekendens resultater har Asaa 24 point og er stadig placeret på fjerdepladsen, der udløser deltagelse i årets slutspil.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.