Asbjørn Madsen: Det giver mod på mere

Sejren over BSV kan give Mors-Thy Håndbold et rygstød

Asbjørn Madsen, der her lytter til cheftræner Jan Paulsen under fredagens kamp mod BSV, håber på en plads i slutspillet. Foto: Diana Holm <i>Foto: Diana Holm</i>

Asbjørn Madsen, der her lytter til cheftræner Jan Paulsen under fredagens kamp mod BSV, håber på en plads i slutspillet. Foto: Diana Holm Foto: Diana Holm

THISTED:Mors-Thy Håndbold tør igen drømme om en plads i slutspillet efter fredagens 24-23-sejr over Bjerringbro-Silkeborg (BSV).

- Vores chance for at komme i slutspillet lever, men vi kan også risikere at vinde resten af vores kampe uden at komme videre, siger Asbjørn Madsen.

Stregspilleren hæfter sig dog ved, at det ikke var hvilket som helst mandskab, der måtte rejse tomhændet fra Thisted.

- Det giver mod på mere. Når vi kan slå BSV, skal der helst også være noget momentum, der skifter over til vores side. Jeg aner ikke, hvordan resultaterne skal flaske sig, men det er også fuldstændig ligegyldigt, hvis ikke vi vinder vores kampe, og det fokuserer vi på, siger Asbjørn Madsen.

Mors-Thy Håndbold er to point efter SønderjyskE, der indtager den eftertragtede ottendeplads, der giver adgang til slutspillet. Sønderjyderne får lørdag eftermiddag besøg af Ribe-Esbjerg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.