Vendsyssel FF

Askou: Har ikke fået det maksimale ud af Slavov

Vendsyssel skal stadig vænne sig til at spille med ny ukrainsk angriber

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

FODBOLD:Vendsyssel FF forstærkede for en lille måned siden angrebet med Myroslav Slavov, og i øjeblikket er vendelboerne i gang med at spille den store ukrainer ind på holdet.

Slavov har været med fra start i de seneste tre Vendsyssel-kampe, men man har endnu ikke set det bedste fra angriberen.

- Han bringer os en styrke og en mulighed for at spille mere direkte. Der kommer en masse nedfald omkring ham, men det har vi ikke været dygtige nok til at omsætte endnu. Vi har langt fra fået det optimale ud af ham, men vi skal også lige vænne os til at spille med en type som ham. Vi skal blive dygtigere til at bruge hans kompetencer, for det giver os en ny dimension, siger Vendsyssel-træner Jens Berthel Askou.

Myroslav Slavov skal dog også selv forbedre sig.

- Der er selvfølgelig en tilvænningsfase. Han skal vænne sig til dansk fodbold og den fysik og det tempo, der er her. Han har ikke spillet i den bedste række i alle de klubber, han har været i tidligere, så det kommer til at tage tid, men jeg forventer selvfølgelig, at han forbedrer sig, siger Jens Berthel Askou.

Med Myroslav Slavov i truppen tager Vendsyssel FF søndag mod FC København. Der er kampstart på Nord Energi Arena i Hjørring klokken 12.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.