Askou: Sidste udvej, hvis jeg skal spille

Skader i forsvaret betød, at Vendsyssel mandag måtte sende assistenttræneren i kamp

Thomas Jasper
Arkivfoto: Bente Poder
Vendsyssel FF 13. marts 2018 06:10 - Opdateret 13. marts 2018 07:57

FODBOLD: Da Vendsyssel FF mandag slog AaB’s superligareserver i en testkamp, måtte assistenttræner Jens Berthel Askou i kamp.

Assistenttræneren erstattede Kristian Riis, der undervejs i første halvleg fik et vrid i anklen, men Askou håber, at han slipper for at skulle spille, når Vendsyssel søndag møder FC Fredericia i Nordicbet Ligaen.

- Hvis Erik (cheftræner Erik Rasmussen, red.) eller jeg ikke var trygge ved, at jeg spiller, havde vi slet ikke overvejet det, men det er bestemt ikke planen, at jeg skal spille divisionskampe. Vi bliver dog nødt til at forberede os på alle scenarier, men det bliver som sidste udvej, hvis den gamle assistenttræner skal i spil, siger Jens Berthel Askou.

For Vendsyssel FF er problemet dog, at centerforsvareren Jacob Hjorth holdes ude af en rygskade, og at højrebacken Andreas Albech forventes at være ude med en knæskade hele foråret. Trods et lukket transfervindue arbejder vendelboerne derfor i øjeblikket på at få en forstærkning ind udefra.

- Vi gør alt, hvad vi kan for at få lidt hjælp udefra, men det er sent på sæsonen, og det gør det lidt svært. Fornyligt skulle vi have haft en spiller til prøvetræning, men han blev skadet dagen før, og det er nogle af de ting, vi er oppe imod, siger Jens Berthel Askou.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...