Aston Villa-manager: Vi hører til i Premier League

Aston Villa møder lørdag Fulham i den afgørende kamp om at komme i Premier League.

Aston Villa-manager Steve Bruce har mulighed for at sende sit hold i Premier League, når Aston Villa lørdag spiller playoffkamp mod Fulham. Foto: Craig Brough/Reuters

Aston Villa-manager Steve Bruce har mulighed for at sende sit hold i Premier League, når Aston Villa lørdag spiller playoffkamp mod Fulham. Foto: Craig Brough/Reuters

Aston Villa hører til i Premier League. Det siger holdets manager, Steve Bruce, forud for playoffkampen mod Fulham lørdag.

Her spiller holdene om at rykke op i den bedste engelske fodboldrække, Premier League.

- Jeg har ventet i 20 år på at arbejde med en klub som denne. Vi er den femtemest succesfulde klub i England. Jeg er hos en stor klub. En klub, der skal være med i Premier League.

- Mit håb er nu, at jeg kan flytte klubben endnu mere i den rigtig retning og gøre den endnu større. Lad os få den op, udvikle den igen i næste sæson og føre den derhen, hvor den hører til.

- Lad os håbe, at dette er starten på en ny begyndelse for os i Premier League, siger Steve Bruce til klubbens hjemmeside.

Der er mange penge på spil i den kamp, som spillerne fra Aston Villa og Fulham lørdag aften løber på banen for at spille.

Finalen kaldes milliardfinalen, fordi en oprykning til Premier League vurderes at være en milliard kroner værd for klubben på grund af tv-penge og en stor eksponering.

Og der er endnu mere på spil for Aston Villa. Holdets anfører, den tidligere engelske landsholdsanfører John Terry, har meddelt, at han har planer om at blive i klubben, hvis den sikrer sig en plads i den bedste engelske række.

- Jeg håber, at dette ikke er enden. Jeg bliver, hvis vi rykker op. Og forhåbentlig kan jeg spille et par år mere i Premier League.

- Det er kun fair, at hvis vi rykker op, hvilket alle i truppen tror på, så bliver jeg, siger den 37-årige forsvarsspiller til klubbens hjemmeside.

Finalen skal spilles lørdag på Wembley i London.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.