Asylsøger bed et stykke af en kammerats næse

En 20-årig mand blev varetægtsfængslet indtil 17. december

Kl. 00.15 natten til lørdag blev politiet kaldt til Asylcenter Hanstholm, fordi der var slagsmål på et af værelserne. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Peter Mørk</i>

Kl. 00.15 natten til lørdag blev politiet kaldt til Asylcenter Hanstholm, fordi der var slagsmål på et af værelserne. Arkivfoto: Peter Mørk Peter Mørk

HANSTHOLM:Kort efter midnat natten til lørdag gik alarmen til Midt- og Vestjyllands Politi, at der var slagsmål på et af værelserne på det kommunale asylcenter i Hanstholm.

Det viste sig at være to unge mænd fra Afghanistan, der var kommet i slagsmål, og den ene bed under slagsmålet en del af næsen på kammeraten, oplyser vagtchefen.

Det oplyses videre, at ofret, der er 19 år, har været under behandling, hvor man forsøger at redde næsen, på Sygehus Thy-Mors. Vagtchefen har dog ikke fået nærmere oplysninger om, hvordan behandlingen er gået.

Den sigtede, der er 20 år, blev anholdt og sad i arresten i Holstebro, indtil han lørdag eftermiddag blev fremstillet for en dommer i retten i Viborg, sigtet for kvalificeret vold efter straffelovens paragraf 245.

Dommeren besluttede, at han skal sidde varetægtsfængslet frem til mandag 17. december.

Opdateret kl. 16.00.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.