Asylsøgere forsøgte sig med vandsport

Asylcentret i Tranum tog på tur til Gjøl

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GJØL:Torsdag eftermiddag ankom flygtninge fra Tranum Asylcenter til Gjøl Havn med et formål: At få en ny og spændende oplevelse fra hverdagens trummerum på centret.

På havnen var asylcentrets medarbejdere klar med sportslige udfordringer til vands, og mange unge mænd kastede sig kåde ud på surfbræt og i kajakker. I mens så børnefamilierne til fra sidelinjen, fiskede krabber og nød en familiedag med skønt vejr ved fjorden.

- Det er alt det, vi har drømt om og håbet på, at dagen skulle være, fortæller Lars Bo Christensen, aktivitetsmedarbejder ved Tranum Asylcenter.

Han er overbevist om, at dagen har givet flygtningene på centret langt mere end blot en god dag ud i det blå - for en dag som netop denne giver også et indblik i, hvilket samfund, de er kommet til, påpeger Lars Bo Christensen og forklarer, at sejlklubben på Gjøl har udlånt udstyr til dagen.

Netop foreningerne, hvilke muligheder, de rummer og hvad man selv kan bidrage med som aktive medlemmer er vigtigt at hjælpe flygtningene med lære at kende, mener aktivitetsmedarbejderen.

- De kender jo slet ikke til den foreningskultur og tradition, vi har her i Danmark, påpeger Lars Bo Christensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Massivt politiopbud på Vesterbro - en såret af skud
Luk