Atlético op på andenpladsen: Villa bankede Krohn-Dehli

David Villa garnede to gange, da Atlético Madrid vandt med 2-0 ude over Michael Krohn-Dehlis Celta Vigo.

Atlético Madrid skød sig lørdag aften op på andenpladsen i den spanske Primera Division med en 2-0-sejr ude over Celta Vigo.

Med sejren har Atlético faktisk lige så mange point som Real Madrid, men lokalrivalerne topper ligaen i kraft af en bedre målscore. Real spiller søndag hjemme mod Levante.

Atlético Madrid kan især takke angrebsveteranen David Villa for sejren i Vigo. Den tidligere Barcelona-stjerne scorede midt i anden halvleg to gange på to minutter.

Celta Vigos danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli startede inde for værterne og fik 75 minutter, inden han blev skiftet ud.

Sejren var vigtig for gæsterne, da der ikke er råd til mange fejltagelser i den uhyre tætte topstrid i Spanien. Madrilenerne kan endda glæde sig over, at Barcelona tidligere lørdag snublede ude mod Valladolid, som overraskende vandt med 1-0.

Atlético Madrid har i det hele taget gang i en flot sæson. På tirsdag spiller klubben returopgør i Champions Leagues 1/8-finale hjemme mod AC Milan. Spanierne har en 1-0-føring med fra det første opgør.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst