Atlético taber og mister terræn i spansk topstrid

Atlético Madrid tabte lørdag eftermiddag 0-2, da klubben var på besøg hos Real Sociedad.

Efter en god start på sæsonen er der kommet en smule grus i maskineriet hos den spanske klub Atlético Madrid. Lørdag tabte klubben således for anden gang i løbet af tre kampe, da det blev til et 0-2-nederlag mod Real Sociedad.

Real Sociedad vandt ved hjælp af to straffesparkscoringer, der begge blev sat ind i anden halvleg. Først eksekverede mexicanske Carlos Vela fra 11-meter-pletten, og senere afgjorde brasilianske Willian José opgøret.

Med nederlaget har Atlético nu tre point op til førstepladsen i den spanske Primera Division, der toppes af ubesejrede Real Madrid. Atlético har i øvrigt spillet en kamp mere end Real Madrid og har 21 point for 11 kampe.

Sociedads sejr er den tredje på stribe i Spanien, og den baskiske klub ligger nu på sjettepladsen i Primera Division med 19 point for 11 kampe.

Søndag kan Real Madrid trække yderligere fra i Spanien, når klubben tager imod Leganes. Primera Divisions nummer to, FC Barcelona, skal på en svær opgave, når klubben søndag aften skal på besøg i Sevilla.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.