Atletico er klar til at trække Real eller Barca

Diego Simeone ser frem til at finde ud af, hvem Atlético Madrid skal møde i Champions League-kvartfinalen.

Med 4-1-sejren over AC Milan tirsdag aften er Atlético Madrid klar til kvartfinalen i Champions League.

Her kan spanierne måske trække nogle velkendte og stærke modstandere i form af ligarivalerne Real Madrid og Barcelona. Det afskrækker dog ikke træner Diego Simeone.

- Vi venter og ser, hvem der kommer op af hatten. Det generer mig overhovedet ikke, hvis det bliver et spansk hold.

- Vi fortsætter ydmygt, som vi altid gør, og man kan jo alligevel ikke bestemme, hvem man skal møde. Det eneste vi kan gøre, er at slappe af og komme os, siger argentineren.

Det er første gang siden 1997, at Madrid-klubben er blandt de sidste otte i Champions League.

Selv om holdet havde en 1-0-føring med sig fra den første kamp, var det først tyve minutter før tid, da Raul Garcia bragte holdet foran 3-1, at Simeone for alvor turde tro på avancementet.

- Vi begyndte bedre, og det så ud som om, at det kørte på skinner, men så kom de ind i kampen. Vi fik ikke presset dem på fløjene, og det gjorde tingene svære.

- Det var ikke så meget det andet mål, men det tredje mål, der tillod os at slappe af, for da var det svært at komme tilbage i kampen, siger træneren.

Hvis Atlético Madrid skal møde Real Madrid eller Barcelona, kræver det, at de to hold også går videre fra 1/8-finalerne. Det ser dog ud til at blive tilfældet.

Barcelona tager onsdag imod Manchester City med en 2-0-føring i ryggen, mens Real Madrid bare skal have overstået returkampen mod Schalke 04. Det første opgør i Tyskland endte hele 6-1 til spanierne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.