Atter Rod i Kirken

Høster temaet torsdag i Rod i Kirken

Der bliver igen Rod i Kirken. Privatfoto
Jerslev 14. september 2016 21:11

JERSLEV: Samvær, sjov, åndelig optankning og aftensmad er grundpillerne i Rod i Kirken, som holdes i Jerslev Forsamlingshus og Jerslev Kirke torsdag 15. september kl. 16-18.30.

Børnefamilier med børn 0-10 år, bedsteforældre og alle andre er velkomne. Temaet er høst, og der vil være forskellige aktiviteter for børnene og kaffe på kanden til de voksne. Den første halve time er drop-in-tid i forsamlingshuset, og derefter står medarbejdere og frivillige ved kirken klar med forskellige aktiviteter.

Kl. 17.15 er der gudstjeneste i kirken og herefter fælles gratis aftensmad i forsamlingshuset.

- I den moderne familie er der mange fritidsaktiviteter, møder og familiebesøg for både børn og voksne. Jerslev Kirke vil gerne tilbyde et pusterum fra alt det der er svært at nå, siger kirkemedarbejder Tenna Svensson.

Rod i Kirken er et arrangement med fokus på samvær og nærvær. Den primære baggrund for Rod i Kirken er, at det skal være nemt og sjovt for familier at være sammen i kirken. Hvis forældrene har sent fri, tilbyder kirken at hente børn i SFO/børnehave og tage dem med ned i forsamlingshuset. Forældrene kan så komme senere og være med til gudstjeneste og aftensmad.

Der er ingen tilmelding til Rod i Kirken, men tilmelding til afhentning i SFO/børnehave skal ske til kirkemedarbejder Tenna Svensson på tlf. 60 19 59 80.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...