Aubameyang sikrer Arsenal point i Ljungbergs debut

Fredrik Ljungberg indledte sin tid som midlertidig cheftræner i Arsenal med pointdeling mod Norwich.

Man skal tilbage til 6. oktober for at finde den seneste Arsenal-sejr i Premier League.

Man skal tilbage til 6. oktober for at finde den seneste Arsenal-sejr i Premier League.

MANCHESTER:Pierre-Emerick Aubameyang sørgede søndag for, at Arsenal fik et point med sig fra holdets første kamp siden fredagens fyring af cheftræner Unai Emery.

Den gabonesiske angriber udlignede to gange, da det ude blev 2-2 mod Norwich i Premier League.

Dermed indledte Fredrik Ljungberg sin tid som midlertidig cheftræner med et enkelt point.

- Vi startede kampen rigtig godt. Det er sådan, jeg ønsker at spille fodbold. Men vi må arbejde med omstillingerne. Det er kun sejre, der tæller. Jeg er skuffet, men jeg har også set positive ting, siger svenskeren efter kampen.

Resultatet betyder, at Arsenal ligger på ottendepladsen i den bedste engelske række med 19 point. De seneste seks kampe er endt uden sejr.

Teemu Pukki bragte en smule heldigt hjemmeholdet foran efter 20 minutter. Finnen sendte et skud afsted fra kanten af feltet, som blev rettet af, så Bernd Leno i Arsenal-målet blev fanget på det forkerte ben.

Der gik kun små ti minutter, før der igen var lighed på måltavlen, da Aubameyang stensikkert bankede et straffespark i kassen.

I første halvlegs overtid kastede Todd Cantwell så en spand kold vand i hovedet på Ljungberg og Arsenal. Englænderen sendte en velplaceret afslutning afsted, som var uden for Bernd Lenos rækkevidde.

Dermed måtte gæsterne gå til pause bagud, men Pierre-Emerick Aubameyang sørgede altså for, at Arsenal kunne sætte et point på tavlen, da de 90 minutter var gået.

Gaboneseren sparkede efter et hjørnespark en nedfaldsbold i mål til 2-2 efter 57 minutter.

Det fik Norwich til at presse på i den anden ende, og Bernd Leno måtte i den sidste halve time i et par omgange hive nogle store redninger ud af ærmet for at afværge en ny Norwich-føring.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.