Augo: Fantastisk at være med til

AaB’s anfører kalder kampen mod FC Midtjylland en af sine bedste i Aalborg

Thomas Augustinussen i en luftduel med FC Midtjyllands Jonas Lössl i fredagens 3-0 sejr. Foto: Martin Damgård

Thomas Augustinussen i en luftduel med FC Midtjyllands Jonas Lössl i fredagens 3-0 sejr. Foto: Martin Damgård

AALBORG:Thomas Augustinussen var ét stort bredt smil efter AaB’s 3-0 sejr over FC Midtjylland fredag aften på NORDJYSKE Arena.

- Det er svært at sætte ord på. Vi spiller jo næsten en perfekt kamp. Det eneste man kan sætte en finger på er, at vi skal score nogle flere mål. Men det er helt klart en af de bedste kampe, jeg har været med til at spille her i Aalborg.

- Vi løber mere end dem, og sidder tæt på dem. De bliver tvunget til at spille lange bolde, og så mister de den. Og offensivt finder vi konstant mellemrummet mellem deres forsvar og midtbane, og de aner ikke deres levende råd derinde, uddyber Thomas Augustinussen.
AaB-mandskabet har ikke præsteret bedre, siden midtbanespilleren vendte hjem efter det mislykkede ophold i Østrig. Men Augustinussen vil ikke slå et for stort brød op endnu.
- Vi har spillet nogle nervepirrende sæsoner, så vi skal passe på med at have armene for højt oppe over hovedet. Vi skal selvfølgelig nyde, at vi spiller så godt, som vi gør i øjeblikket. Vi ved, at spillet med et ungt hold kan gå lidt op og ned. Men hvis vi holder fast i at arbejde stenhårdt både til træning og kamp, og så må vi gerne blive ved med at spille på det her niveau. Det er sgu sjovt at løbe rundt derinde, når det kører så godt, siger AaB-anføreren.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.