Augo: Jeg skal score

Anføreren kræver hurtigere spil og mere energi af holdet

Thomas Augustinussen måtte indkassere et gult kort og var lidt senere tæt på udvisning, men slap med skrækken. Foto: Lars Pauli

Thomas Augustinussen måtte indkassere et gult kort og var lidt senere tæt på udvisning, men slap med skrækken. Foto: Lars Pauli

ESBJERG:Thomas Augustinussen havde AaB’s to bedste muligheder i 0-1 nederlaget mod Esbjerg, begge på hovedstød efter hjørnespark, og den tilbagevendte anfører ærgrede sig især over, at han headede over mål blot seks minutter før Esbjergs scoring.

- Jeg skal score på en sådan chance, og det er ekstra bittert, når afbrænderen med stor sandsynlighed koster os sejren, lød det fra Thomas Augustinussen, der var med fra start for første gang i et halvt år.

- Jeg har været ramt af mange små skader undervejs, og det var dejligt at være tilbage, samtidig med at jeg ikke mærkede nogen smerter.

- Generelt synes jeg også, at jeg gjorde det okay, selv om jeg naturligt nok stadig mangler timing og noget power i benene.

Savnede ideer

Han betegnede Esbjergs sejr som noget af en tilfældighed, men var ikke bleg for at indrømme AaB’s mangler i det fremadrettede spil.

- Vi holdt Esbjerg fra chancer, men savnede offensive ideer. Vi skal også spille hurtigere, løbe mere og være mere energiske.

Anføreren tøvede ikke med at karakterisere AaB’s start på foråret som elendig.

- Det er for ringe, at vi kun har erobret tre point i fem kampe, og nu er det bedst, at vi ikke fokuserer så meget på, hvordan slutstillingen ser ud efter 33 runder. I stedet skal vi sætte alle kræfter ind på en at få en sejr snarest muligt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.