Augo nærmer sig startplads

God indsats af AaB-anføreren i 2-0 sejren i Vejle

Thomas Augustinussen spillede alle 90 minutter mod Vejle. Arkivfoto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Thomas Augustinussen spillede alle 90 minutter mod Vejle. Arkivfoto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

AALBORG:Efter et langt tilløb nærmer AaB-anfører Thomas Augustinussen sig et niveau, der gør ham aktuel til superligaholdets startopstilling.

På grund af kvaler med bentøjet har han i forårets tre første superligakampe kun været på banen i et 24 minutters indhop mod OB, men fredag spillede han alle 90 minutter, da AaB besejrede Vejle-Kolding 2-0 i en testkamp i Vejle.

AaB gav også fuld spilletid til Anders Due, der endnu ikke har været på banen i forårets superligakampe, og han markerede sig bl.a. ved at lave holdets første mål. Den anden træffer kom på et selvmål.

- Både Augo og Due gjorde det rigtig godt i en times tid, hvorefter de naturligt nok var trætte, fortæller cheftræner Kent Nielsen.

Mere end ok

Han betegner generelt indsatsen som mere end ok.

- Vi kan især glæde os over en meget opløftende første halvleg, hvor vi kombinerede fint og med lidt større dygtighed og held kunne have scoret mere end to gange, lyder det fra AaB-træneren

AaB’s næste superligakamp er skærtorsdag ude mod Horsens.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.