Augo og AaB i dialog om fremtiden

Thomas Augustinussen får ikke meget spilletid, men han har alligevel stor betydning

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SAN PEDRO DEL PINATAR: - Jeg bliver forelsket, når jeg ser dig træne, Augo!

Assistenttræner Allan Kuhn er ikke bange for at uddele ros i høj decibel, når AaB-spillerne præsterer til træning, og på banerne i det sydøstlige Spanien har der flere gange været sendt pæne ord i retning af Thomas Augustinussen.

Den 33-årige anfører har taget hul på det sidste halve år af sin nuværende kontrakt med hjerteklubben, og træningslejren har endnu ikke kastet spilletid af sig.

Veteranen er dog afklaret med, at Rasmus Würtz lige nu står forrest i køen på den centrale midtbane, og det er absolut ikke ensbetydende med, at en kontraktforlængelse er udelukket.

- Jeg har en dialog med klubben, og lige nu ligger bolden ved AaB, men jeg tror på, at vi finder hinanden i løbet af den nærmeste fremtid, siger Thomas Augustinussen, der påpeger, at han stadig har noget at bidrage med på banen.

- Jeg synes egentlig, at jeg har fundet mig selv igen. Især i efteråret. Det vigtigste for mig lige nu er at være skadesfri og i god form, så jeg kan levere, når jeg får chancen, forklarer Thomas Augustinussen.

På den anden side af forhandlingsbordet sidder en sportsdirektør, som deler det optimistiske syn på et fortsat samarbejde.

- Jeg håber, at vi kan lave en ny aftale med Augo, siger Allan Gaarde, der ikke kun værdsætter anførerens sportslige bidrag i AaB.

- Han har ikke altid fået den samme mængde spilletid som tidligere, men man må aldrig undervurdere hans betydning udenfor banen. Den er stor, fastslår Allan Gaarde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.