Augos afløser greb chancen

Patrick Kristensen var glad for sin præstation, der bød på en enkelt scoring

Patrick Kristensen startede inde i lørdagens kamp mod SønderjyskE i stedet for Thomas Augustinussen.Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Patrick Kristensen startede inde i lørdagens kamp mod SønderjyskE i stedet for Thomas Augustinussen.Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

AALBORG:Patrick Kristensen fik i lørdagens superligakamp mellem AaB og SønderjyskE chancen fra start, da en halvskadet Thomas Augustinussen startede på bænken. Og følelsen efter kampen var da også ganske god hos indhopperen, der kvitterede med en scoring i 2-1-sejren.

- Jeg synes, jeg griber chancen, og det er altid dejligt at stå med den følelse efter en kamp. Min egen præstation er fin, men det er holdet, der er fokus på, så det kan jeg ikke bruge til super meget, sagde Patrick Kristensen.

Ekstra procenter gav sejr

Og det spil, holdet diskede op med, var ikke noget at råbe hurra for, mente Patrick Kristensen, der havde sin egen forklaring på, hvorfor det blev sådan.

- Vi spiller ikke særlig godt, men det kendetegner måske et tophold, som vi jo er lige nu. Vi er skarpere end SønderjyskE i de afgørende situationer, men det er bestemt ikke nogen god kamp fra vores side.
- Vi var slet ikke tilfredse i pausen, så vi giver lidt ekstra procenter i anden halvleg, og det får vi tre point ud af, sagde Patrick Kristensen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef stopper omgående på stor nordjysk virksomhed
Luk