Auri efter pokal-exit: Vi er ikke gode nok

Brøndby-træneren var særligt utilfreds med sit holds offensiv i nederlaget til Esbjerg i pokalsemifinalen.

Auri efter pokal-exit: Vi er ikke gode nok

Brøndbys hårdt prøvede Superliga-spillere havde kurs mod en tiltrængt opmuntring, da klubben torsdag aften var tæt på at besejre Esbjerg og dermed sikre sig adgangsbillet til finalen i DBU Pokalen.

Men 12 minutter før tid fik Esbjerg udlignet Brøndbys tidligere føring, og med to scoringer imod sig i den forlængede spilletid, måtte Brøndbytræner Auri Skarbalius sande, at hans hold endnu engang måtte gå skuffede fra banen.

- Man er selvfølgelig ærgerlig. Det er ikke sjovt lige nu. Men vi er ikke gode nok i dag. Vores defensiv fungerer okay, men vores offensive spil hænger ikke rigtigt sammen. Vi er for dårlige til at holde på bolden, lyder analysen fra Auri Skarbalius.

Brøndby-træneren roser dog i samme ombæring Esbjerg for det høje pres.

- Vi stresser lidt for meget, fordi vi ikke får spillet os ud af deres førstepres, siger Auri Skarbalius.

Efter 1-1 i den ordinære kamp - samme resultat som i det omvendte opgør i Brøndby - måtte de to mandskaber ud i to gange 15 minutters forlænget spilletid.

Nok næppe den optimale forberedelse for Brøndby-spillerne, som søndag møder Silkeborg i et vitalt nedrykningsbrag i Superligaen. Ifølge Auri Skarbalius får de 120 minutters fodbold dog ikke betydning for søndagens kamp.

- Nej, det tror jeg ikke. Vi er i god form, så det skal vi nok klare, understreger Brøndby-træneren.

Brøndby indtager lige nu tiendepladsen i Superligaen med 27 point. Det er samme pointantal, som Horsens og søndagens modstander Silkeborg har under nedrykningsstregen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.