Auri med opsang: Brøndby er ikke reddet endnu

Brøndbytræner Auri Skarbalius er tilfreds med point mod FCK, men minder om, at nedrykning fortsat er et tema.

Auri med opsang: Brøndby er ikke reddet endnu

Husk nu på, at vi ikke er reddet endnu.

Det er meldingen fra Brøndbytræner Auri Skarbalius efter søndagens 0-0-kamp mod FC København.

- Det er vigtigt for mig som træner at sikre mig, at mine spillere ikke går ned i kadence efter en kamp som i søndags.

- Vi har stadig tre livsvigtige kampe tilbage, og får vi ikke point i dem, så redder vi os ikke. Så glem alt om at tro, vi er reddet - hvis der skulle være nogen, der tror det, siger træneren til Brøndbys hjemmeside.

Med tre spillerunder tilbage er Brøndby på 10.-pladsen kun et point foran AC Horsens, der er placeret lige under nedrykningsstregen.

- Vi er langt fra i mål endnu, så selv om vi tror på, at vi også spiller i Superligaen efter sommerferien, så er det ekstremt vigtigt, at alle i og omkring klubben anerkender, at de nødvendige point ikke kommer af sig selv.

- Det kræver hårdt arbejde og koncentration i de sidste uger af sæsonen, og det kommer til at gøre ondt fysisk og mentalt. Det skal vi være klar til, siger Auri Skarbalius.

Der venter nogle drilske kampe for Brøndby. Den næste er på udebane mod AaB, som er på medaljejagt, så kommer nummer to fra FC Nordsjælland på besøg i Brøndby, mens sidste rundes udekamp mod AC Horsens ligner en gyser.

- Hvis vi spiller, som vi har gjort i de seneste kampe og yder den indsats, som jeg har set spillerne gøre, så er jeg overbevist om, at vi - sammen med fansene på lægterne - kan sikre os en ny sæson i Superligaen.

- Men det kræver coolness og fokus på én kamp ad gangen og ikke andet. Det vil sige 100 procent forberedelse til AaB-kampen, siger Auri Skarbalius.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.