Auri roser Brøndby: Jeg savner kun kynisme

Brøndbys træner mener, at hans spillere gjorde det godt i store dele af 0-3-nederlaget på hjemmebane til OB.

Auri roser Brøndby: Jeg savner kun kynisme

Brøndby gør det ifølge træner Auri Skarbalius godt i de fleste superligakampe - men han savner noget kynisme.

Efter søndagens 0-3-nederlag på hjemmebane til OB havde han mere ros end ris til sine spillere, der nu er uden sejr i Superligaen i mere end tre måneder.

- Det er den samme sang. De første 70 minutter er godkendt rent spillemæssigt. Men resultatet er ikke godkendt, siger Auri Skarbalius.

OB bragte sig allerede foran med 1-0 efter fem minutter, og den tidlige føring betød, at fynboerne trak sig tilbage på banen. Det resulterede i en hel del chancer til Brøndby, men alt blev brændt.

- Jeg vil gerne rose spillerne for deres første halvleg. De skal blive ved med at tro på det, for så vender det for os på et tidspunkt.

- Men jeg savner kynisme. Det må jeg sige. Jeg savner kvalitet i den sidste aflevering og den sidste afslutning. Og koncentration i defensiven, for vi giver nogle store chancer væk, siger Auri Skarbalius.

I slutfasen blev Dario Dumic vist ud for en tackling af OB's Rasmus Falk, og udvisningen fjernede modet fra Brøndby-holdet.

- Da Dario blev smidt ud, var det svært, og det kunne man se på spillerne. Det er første gang, at jeg har set mine spillere sådan. Men det er logisk, når Dario bliver smidt ud. Det er unge mennesker, siger Brøndby-træneren.

Auri Skarbalius tager det fulde ansvar for, at Brøndby kun har ni point efter 15 spillerunder på Superligaens sidsteplads.

- Det er mig, der er leder, og det er mig, der har mest ansvar. Der er ikke noget at skjule, fastslår han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.