Auri Skarbalius tror fortsat på overlevelse

Trods nederlaget til Randers FC tror Auri Skarbalius på, at Brøndby formår at overleve i Superligaen.

Auri Skarbalius tror fortsat på overlevelse

Brøndbys redningsmission kom skidt fra land, da Auri Skarbalius' tropper indledte foråret med et 0-2-nederlag hjemme til Randers FC. Hjemmeholdet kom bagud og blev reduceret til 10 mand allerede efter otte minutters spil.

Herfra fik Brøndby aldrig rejst sig. Dermed måtte Auri Skarbalius og co. indkassere sæsonens 10. nederlag. Det femte på hjemmebane ud af 10 forsøg.

Resultatet efterlader Brøndby med fire point op på den rigtige side af nedrykningsstregen, og det var en presset Brøndby-træner, der måtte finde ordsprog og fortærskede vendinger frem, da han skulle svare for sig.

- Hver gang man taber, bliver det værre, og hver gang man vinder, bliver det bedre. Når man taber kampe, så tænker man over tingene, når man vinder, er det omvendt, siger Skarbalius.

- Ikke alting er en dans på roser. Vi havde chancerne til at score, men vi manglede den berømte kynisme. Desværre går det stadigvæk den forkerte vej, erkender han.

Kampen blev påvirket kraftigt af en tidlig udvisning til Martin Albrechtsen, mens Randers i situationen fik straffespark. Tv-billederne viste efterfølgende, at forseelsen blev begået uden for feltet, men Skarbalius ville ikke debattere kendelsen.

- Jeg så ikke, hvad der skete. Men jeg gider ikke at stå her og pive. Sådan er det i fodbold. Nogen gange får man noget, andre gange koster det noget, siger Brøndby-træneren, der fortsat tror på overlevelse.

- Vi fokuserer ikke på tabellen i øjeblikket. For os handler det om, at vi får præsteret. Hvis man bruger for meget tid på tabellen, så mister man fokus. Men vi tror på, at det kan lade sig gøre, det skal vi, siger Brøndby-træneren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden