Udland

Australien spotter genstande: Kan være vragdele fra fly

De to genstande er blevet set på satellitbilleder, siger Australiens premierminister, Tony Abbott.

To genstande, der muligvis har tilknytning til det forsvundne fly fra Malaysia Airlines, er blevet set i Det Indiske Ocean ud for den australske vestkyst.

Det siger Australiens premierminister, Tony Abbott, der har modtaget "ny og troværdig information", rapporterer det australske nyhedsbureau AAP.

- Den australske marinesikkerhedsmyndighed har modtaget information baseret på satellitinformation om genstande, der kan have forbindelse til eftersøgningen, siger Abbott til landets parlament.

- Specialister har analyseret disse satellitbilleder, og to genstande med mulig forbindelse til eftersøgningen er blevet identificeret, siger han ifølge AAP.

Et fly fra det australske luftvåben er blevet sendt til området og ventes at komme tilbage med mere information torsdag morgen dansk tid.

- Tre andre fly vil følge efter. De har til opgave at udføre en mere intensiv opfølgning, siger Abbott, der dog advarer om at drage til forhastede konklusioner på grund af fundet.

- Vi må huske på, at opgaven med at lokalisere disse genstande vil være ekstremt svær, og det kan vise sig, at de ikke har forbindelse til fly MH370, siger han ifølge AAP.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.