Australien vrager bad boy til Davis Cup-semifinale

Nick Kyrgios er ikke med på det australske Davis Cup-hold i semifinalen mod Storbritannien.

Den australske tennis-bad boy Nick Kyrgios kommer igen til at betale for de kontroverser, der har bragt ham i rampelyset i den seneste tid.

Han er tirsdag blevet udeladt fra det australske Davis Cup-hold, der senere på måneden møder Storbritannien i Davis Cup.

Beslutningen er taget for, at Kyrgios kan koncentrere sig om sin "personlige og professionelle udvikling", som Davis Cup-kaptajn Wally Masur formulerer det.

Kyrgios er som nummer 37 i verden den næstbedste australier på verdensranglisten, men Davis Cup-holdet må altså klare sig gennem den vigtige kamp uden det 20-årige talent.

Han kom for alvor i fokus, da han midt under en kamp slyngede sexfornærmelser ud mod sin modstander, Stanislas Wawrinka.

- Kokkinakis knalder din kæreste, jeg er ked at sige det, lød Kyrgios' kommentar til Wawrinka.

Det var med hentydning til den australske kollega Thanasi Kokkinakis og den kvindelige tennisspiller Donna Vekic, som Wawrinka ifølge rygtebørsen skulle have et forhold til.

Udbruddet i kampen blev fanget af et tv-kamera, og efterfølgende blev Kyrgios idømt en bøde på 10.000 dollar, omkring 65.000 danske kroner.

Senere tildelte herrernes internationale tennisforbund (ATP) også den kontroversielle spiller en betinget tillægsstraf på 25.000 dollar og 28 dages udelukkelse, hvis han forløber sig igen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.