Autocampere må komme indenfor

Sindal Camping indretter plads uden faciliteter og med nedsat pris

Sindal Camping vil tilbyde autocampister kan overnatte for nedsat pris i område uden strøm. I forvejen havde lejrchef Ole Wæhrens lagt planer for at lave om på indretningen i den vestlige del af campingpladsen, hvor legepladsen flyttes væk fra det store telt og længere mod vest.  Arkivfoto: Kurt Bering <i>Pressefotograf Peter Broen</i>

Sindal Camping vil tilbyde autocampister kan overnatte for nedsat pris i område uden strøm. I forvejen havde lejrchef Ole Wæhrens lagt planer for at lave om på indretningen i den vestlige del af campingpladsen, hvor legepladsen flyttes væk fra det store telt og længere mod vest. Arkivfoto: Kurt Bering Pressefotograf Peter Broen

SINDAL:Sindal Camping vil indrette et område af pladsen til overnattende autocampere til nedsat pris.

- Autocampister er noget af et smertensbarn, hvor nogle i vores branche har meget markante holdninger overfor dem.

- Vi har så valgt en anden holdning, siger lejrchef Ole Wæhrens.

Ved Bella Messen fornylig snakkede han med en del autocampister, og det er på den baggrund, at bommen til campingpladsen i Sindals vestlige udkant bliver åbnet for dem. I første omgang i et område med 10 pladser.

- Mange af dem vi kom i kontakt med gav udtryk for, at de mangler steder, der er billige, men hvor de kan føle sig trygge under overnatninger, og de mente ikke campingpladserne opfylder det behov. Vi har valgt at give dem ret i noget af det de siger, oplyser Ole Wæhrens og fortsætter:

- De kan komme til at holde på en plads uden adgang til strøm for 10 Euro pr. nat. Vil de benytte vores baderum, må de betale for det lige som andre gæster. Prisen svarer til hvad autocampere betaler i Tyskland i en Auto hof.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.