Avatar-stjerne: Det var en lang tudetur

Året efter "Avatar" var hårdt for skuespillerinden Zoe Saldana - men rygterne var ude af proportioner.

Avatar-stjerne: Det var en lang tudetur

Det kan være svært at være med i verdens mest sælgende film.

Det var det i hvert fald for 34-årige Zoe Saldana, der spillede en af hovedrollerne som na'vi'en Neytiri i James Camerons blockbuster "Avatar" fra 2009.

I 2011 svirrede rygterne om skuespillerindens påståede mentale sammenbrud, men nu fejer hun de fleste af dem væk i et interview med bladet "Latina".

- Det var ikke sådan, at jeg blev deprimeret og ikke ville ud af sengen. Det er aldrig sket for mig! Jeg hader, når man siger noget, og så er det sådan, ay dios mio (åh min Gud, red.), fortæller hun.

Alligevel lægger skuespillerinden ikke skjul på, at hun i den grad var nede at vende i tiden efter megasuccesen "Avatar".

- Året efter "Avatar" var følelsesmæssigt overvældende. I slutningen af året kollapsede jeg på mit hotelværelse - jeg kunne ikke holde tårerne tilbage eller holde mig vågen. Jeg må have sovet i en måned derefter. Det er ikke anderledes, end hvad et barn gør efter en fødselsdagsfest, siger hun.

Zoe Saldana kan se frem til at gentage succesen som kattelignende alien i de kommende to "Avatar"-film. Hun har nemlig allerede skrevet kontrakterne under.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.