Medier: Fritstillet Lyngby-profil skifter til FC Nordsjælland

Mikkel Rygaard skriver en 3,5 år lang kontrakt med guldaspiranterne FC Nordsjælland.

Mikkel Rygaard skifter den kongeblå Lyngby-trøje ud med en rød-gul FC Nordsjælland-trøje ifølge BT og TV3 Sport. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Mikkel Rygaard skifter den kongeblå Lyngby-trøje ud med en rød-gul FC Nordsjælland-trøje ifølge BT og TV3 Sport. Foto: Scanpix/Henning Bagger

FC Nordsjælland henter midtbanespilleren Mikkel Rygaard, der i sidste uge valgte at forlade Lyngby, hvor han ikke havde fået løn.

Det skriver BT og TV3 Sport på deres hjemmesider.

Den kreative offensivspiller har ifølge avisen skrevet en kontrakt på 3,5 år med FC Nordsjælland, der i år kæmper med om guldet i Superligaen.

Begge medier skriver, at den 27-årige Mikkel Rygaard kan få debut på fredag, hvor FC Nordsjælland skal møde OB.

Til TV3 Sport fortæller midtbanespilleren, at han ud over FC Nordsjælland var i kontakt med Brøndby i forløbet op til, at underskriften skulle placeres på en kontrakt.

Mikkel Rygaards tid i Lyngby endte før tid, da klubben efter januars udløb ikke udbetalte løn til sine spillere. Det gav spillerne mulighed for at forlade klubben kvit og frit.

Det benyttede fem spillere - herunder Mikkel Rygaard - sig af. Derfor kan FC Nordsjælland frit hente Rygaard, der var en af Lyngbys største profiler i sidste sæson, da klubben hentede bronze som oprykker til Superligaen.

En af de andre fem var Casper Højer Nielsen, der mandag aften fik debut for sin nye klub, AGF, i deres 1-0-sejr mod Hobro. Den svenske back Simon Strand har også fundet nye arbejdsgiver i svenske Dalkurd FF.

De sidste to, Bror Blume og Oliver Kjærgaard, har endnu ikke fortalt, hvilken klub der bliver deres næste.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.