Avis: Politiet fandt blodigt cricketbat hos Pistorius

Nettet strammes om mordsigtet sydafrikansk atletikstjerne

Oscar Pistorius gemmer sit ansigt i retten. Indtil videre er der ikke sluppet noget ud om hans forklaring. Foto: Scanpix/AFP/Antoine de Ras

Oscar Pistorius gemmer sit ansigt i retten. Indtil videre er der ikke sluppet noget ud om hans forklaring. Foto: Scanpix/AFP/Antoine de Ras

JOHANNESBURG:Indtil videre er det fortsat et stort mysterium, hvad der præcis skete i den drabssigtede, handicappede atletikstjerne Oscar Pistorius’ hjem i en velhaverbydel i den sydafrikanske hovedstad, Pretoria, natten til torsdag.

Det eneste, der er helt sikkert, er, at Pistorius’ kæreste Reeva Steenkamp blev fundet død med flere skudsår.

Men avisen City Press har talt med anonyme politikilde, som fortæller, at den 29-årige model muligvis også har fået kraftige slag i hovedet.

Hendes kranie skulle angiveligt være smadret, og politiet har muligvis fundet årsagen i form af et blodigt cricketbat, som befandt sig i huset.

- Der var masser af blod på battet, siger en af avisens kilder.

Politiet har dog tilsyneladende ikke en nagelfast teori om, hvornår battet i givet fald kom i brug, og om det var Steenkamp, der brugte det for at forsvare sig selv.

- Mistanken går på, at det første skud blev affyret i soveværelset og ramte hende i hoften. Så løb hun ud på badeværelset, og så affyrede han yderligere tre skud, siger en anden kilde til City Press.

Oscar Pistorius er sigtet for drab på kæresten og foreløbig fængslet frem til tirsdag, hvor retten skal tage stilling til, om han skal løslades mod kaution.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.