Aviserne tager fusen på læserne den 1. april

1. april kan du læse om fortsættelsen af Matador, katolsk helgenkåring af Martin Luther og dyre flybilletter.

Ritzau
, Dronning Margrethe, Prins Henrik, Regentparret Foto: Scanpix/Nikolai Linares
Danmark 1. april 2016 09:26

1. april er en begivenhedsrig dag i medierne, som traditionen tro bringer opdigtede nyheder, der skal snyde læserne.

En af dagens såkaldte nyheder vil glæde de mange Matador-fans. DR laver nemlig en borgerlig fortsættelse af den populære tv-serie Matador. Fortsættelsen vil vise udviklingen i familierne i Korsbæk fra slutningen af 1950’erne og videre op gennem både 1960’erne og 1970’erne. Det skriver Politiken i sin aprilsnar.

I kongehuset skal dronning Margrethe og prins Henrik til at kæmpe for parforholdet. De får ifølge BT's aprilsnar hjælp til at samle trådende af en fransk parterapeut ved navn monsieur Poisson D’Avril.

Han har hjulpet Frankrigs præsident, Francios Hollande, og Verdensbankens skandaleramte forhenværende direktør Dominique Strauss-Kahn med at komme igennem sager utroskab.

Kristeligt Dagblad er også med på at aprilsnarre læserne. Efter 500 år strid rækker Vatikanet ifølge avisen hånden ud til protestanterne.

Pave Frans vil helgenkåre Martin Luther, der tog stor afstand fra den katolske kirke og lagde grunden til reformationen, for at skabe kristen enhed.

Det kan godt blive lidt dyrt, næste gang du skal ud at flyve. Ifølge Berlingske må den samlede vægt af passageren, håndbagagen og kufferten højst være 105 kilo. Hvert kilo koster ekstra, uanset om det er i kufferten eller sidder på sidebenene, skriver avisen i sin aprilsnar.

Dong er igen i modvind. Nu mangler firmaet blæst til de vindmøller, der står bagest i vindmølleparkerne, da de forreste stjæler det hele og suger kraften ud af blæsten. Det skriver Information. Problemet er opstået i takt med, at vindmølleparkerne er blevet større.

DR Drama, som i Politiken laver en fortsættelse af Matador, bliver i stedet slagtet i Ekstra Bladets aprilsnar.

Afdelingen skal nedlægges, og det på bestilling af Dansk Folkeparti, der er træt af kritik fra DR's dramaafdeling. I bytte har DF lovet statsministeren at stemme for skattelettelser til efteråret.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...