Avisernes bedste jokes 1. april

Matador fortsætter, og Kongehuset bruger parterapeut

Parterapi til regentparret? Foto: Scanpix
1. april 2016 08:28 - Opdateret 1. april 2016 13:35

APRILSNAR: 1. april er en begivenhedsrig dag i medierne, som traditionen tro bringer opdigtede nyheder, der skal snyde læserne.

En af dagens såkaldte nyheder vil glæde de mange Matador-fans. DR laver nemlig en borgerlig fortsættelse af den populære tv-serie Matador. Fortsættelsen vil vise udviklingen i familierne i Korsbæk fra slutningen af 1950’erne og videre op gennem både 1960’erne og 1970’erne. Det skriver Politiken i sin aprilsnar.

Hjælp til regentparret

I kongehuset skal dronning Margrethe og prins Henrik til at kæmpe for parforholdet. De får ifølge BT’s aprilsnar hjælp til at samle trådende af en fransk parterapeut ved navn monsieur Poisson D’Avril.

Han har hjulpet Frankrigs præsident, Francios Hollande, og Verdensbankens skandaleramte forhenværende direktør Dominique Strauss-Kahn med at komme igennem sager utroskab.

Kristeligt Dagblad er også med på at aprilsnarre læserne. Efter 500 år strid rækker Vatikanet ifølge avisen hånden ud til protestanterne.

Pave Frans vil helgenkåre Martin Luther, der tog stor afstand fra den katolske kirke og grundlagde protestantismen, for at skabe kristen enhed.

Dyr flybillet for tykke

Det kan godt blive lidt dyrt, næste gang du skal ud at flyve. Ifølge Berlingske må den samlede vægt af passageren, håndbagagen og kufferten højst være 105 kilo. Hvert ekstra kilo koster også ekstra, skriver avisen i sin aprilsnar.

Skikken med at narre april har været kendt i Danmark siden 1600-tallet og kendes over hele Europa. Oprindeligt var det en forårets mange gækkelege. Danske massemedier har siden 1900 tallet skrevet falske nyheder den 1. april.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...