Axl Rose lover: Ikke så længe om nyt album

Fans skal ikke igen vente 14 år på, at der kommer et nyt album fra rockbandet Guns N' Roses.

Axl Rose lover: Ikke så længe om nyt album

Chinese Democracy er navnet på et af de længst ventede albums i nyere tid. Hele 14 år gik der nemlig med at producere albummet for rockbandet Guns 'n Roses, mens deres fans blev mere og mere utålmodige.

Men Axl Rose, der er forsanger i bandet og sammen med Dizzy Reed også eneste originale medlem af bandet, lover, at så længe skal fans ikke vente denne gang.

- Jeg skulle forholde mig til så mange ting, der ikke havde med musik at gøre, men med musikindustrien at gøre, fortæller Axl Rose om, hvorfor det tog så lang tid at få gjort Chinese Democracy færdigt.

- Der var ingen, jeg kunne arbejde sammen med, ingen jeg kunne stole på.

- Folk ville komme for at hjælpe med at producere det, men de ville bare mixe lidt og så var de ude af døren igen, fortæller Axl Rose om albummet, der endelig udkom i 2008.

- Det næste album vil komme ud hurtigere, siger han.

Axl Rose mener også, at hans to tidligere bandmedlemmer Duff McKagan og Slash samt hans ekskæreste Stephanie Seymour var skyld i, at han ikke kunne få skrevet albummet færdigt.

- De tre mente, at alt, hvad jeg lavede, det var noget lort. Det fik mig til at bryde helt sammen, siger Axl Rose, der stadig ikke er på god fod med de tidligere bandmedlemmer.

- Jeg skrev ikke i årevis. Jeg følte, at jeg ikke kunne i meget lang tid, forklarer han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.