B52-damer rykker op

Efter kun et år i serie 1 er damerne klar til Jyllandsserien

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

B52’s damehold, der har sikret sig oprykning til Jyllandsserien. Bagerst fra venstre Tina Oppelstrup, Poul Olesen (seniorformand), Mathilde Jul Sørensen, Thea Maj Nissen, Gitte Christensen, Amanda Lundkær Eriksen, Selma Gavranovic, Jannie Henriksen, Helen Urban og Jan ”Krølle” Nielsen (træner). Forrest fra venstre: Monica Torp, Rikke Louise Jensen, Louise Torp, Tanja Juul, Mette Østergaard og Kristine Knudsen.

Med én spillerunde tilbage kunne B52-damerne i serie 1 mandag aften lade champagnepropperne springe som tegn på, at oprykningen til Jyllandsserien var i hus.

Måltavlen på Scoresbysundvej viste 5-2 efter kampen mod et godt fightende RKG-hold, der har flere tidligere B52’ere på holdet.
Damerne fra B52 var oprykkere efter efterårssæsonen 2011 og er således strøget lige igennem serie 1 uden at se sig tilbage. Holdet er ubesejret og mangler en enkelt kamp mod IF Skjold Sæby, der indtager 4. pladsen i rækken.
B52 har tidligere indtaget rollen som førende dameklub i Aalborg og har gennem tiderne leveret flere spillere til landshold. Efter at have været i landets laveste række serie 2, er opstigningen gennem rækkerne altså nu i fuld gang, så måske får vi igen B52 at se i divisionerne.
I første omgang er målsætningen for holdets træner Jan ”Krølle” Nielsen dog overlevelse i Jyllandsserien. Med den gejst og spilleglæde, den nuværende trup udviser, er der gode muligheder for, at målsætningen kan opfyldes. I klubbens ungdomsrækker er der mange talenter, der i løbet af få år banker på til seniortilværelsen, så det bliver også i årene fremover spændende at følge den traditionsrige klub på kanten af Grønlandskvarteret.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.