B75 fik fuld gevinst i topbrag

Topholdet fra CPH blev sendt hjem fra Hirtshals med nederlag

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HIRTSHALS:B75 er ny i landets bedste bortennisrække, men det forhindrede ikke nordjyderne i at snuppe sejren i fredagens topkamp mod CPH, der blev sendt hjem med et 3-5-nederlag.

Hjemmeholdet fik en optimal start med en 1-0-føring, men det københavnske tophold svarede omgående igen med en udligning, og da svensk-kinesiske An Shu efterfølgende måtte se sig besejret med 3-1 af Kasper Sternberg, havde gæsterne taget føringen.

Derefter var det så B75’s tur til at svare igen. Istvan Moldovan vandt de to første sæt mod CPH’s Sune Bjørn Larsen, der alligevel fik tvunget opgøret ud i et femte sæt. Her var der dog ingen rysten på hånden fra Moldovan, der vandt 11-5 og dermed atter bragte balance i regnskabet.

Og i den følgende kamp fik An Shu så oprejsning ovenpå aftenens første nederlag, da CPH’s Kasper Weinrich Schübeler blev besejret med overbevisende 3-0, og så var hjemmeholdet fra Hirtshals atter i teten.

Glæden varede dog kort for B75, der igen måtte se sig besejret af Kasper Sternberg, som i tre sæt besejrede franske Ibrahim Diaw.

Herefter sikrede Jakub Dorocinski B75 minimum det ene point med en sejr i fem sæt over Sune Bjørn Larsen, og da Istvan Moldovan i det sidste opgør vandt i fire sæt over Christian Kongsgaard, var den nordjyske triumf i topopgøret en realitet.

Sejren betyder, at B75 nu kun er et point efter fredagens modstandere i toppen af tabellen. Nordjyderne har spillet en kamp færre end CPH Bordtennis, der står noteret for 10 point efter de fem første kampe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.