Bålhøj Festival gennemføres på to dage i august i år

LIV I BYEN: Styregruppen bag Bålhøj Festival har besluttet at fortsætte planlægningen af årets festival og satser på at gennemføre. Men på en lidt anden måde end sædvanlig

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Med de nuværende restriktioner kan vi gennemføre Bålhøj Festival som en 2-dages festival - fredag 6. august og lørdag 7. august - med deltagerne opdelt i sektioner a 500 personer.

Det fortæller Jesper Albrechtsen fra styregruppen.

- Ændres restriktionerne til det bedre, vil vi gerne holde festivalen på én dag, og det bliver lørdag, supplerer han.

- Med den usikkerhed, der er om situationen til august om restriktionerne og det tilladte antal deltagere, er billetsalget udsat og begynder tidligst sidste del af juni måned. Til den tid håber vi at have sikkerhed for, på hvilken måde Bålhøj Festival kan afholdes, slutter Jesper.

For at kunne have overblik over antallet af deltagere, har styregruppen også beslutte at droppe de sædvanlige aktiviteter for børn på Ranchen.

Det betyder også, at der i år ikke bliver gratis adgang for børn i følge med voksne. Af samme grund overvejes det også at lukke for muligheden af at komme ind igen, hvis man har forladt festivalens område.

Selvom rammerne bliver anderledes, bliver der ikke lavet om på det musikalske.

Musik skal der til, og Mette Rask fra musikgruppen, der har stået for den del af planlægningen, er stolt over og rigtig glad for det samlede program, som det ser ud lige nu.

Som sædvanligt er der planlagt med et pænt lokalt, nordjysk element, og desuden skal der være både kendte og helt nye bands, ørerne skal udfordres med overraskende musik, og så skal der være noget til alle aldre. Man må sige, at det er lykkedes i år. Hvor alle ønskerne igen bliver opfyldt.

Ud over Poul Krebs og Lord Siva, som allerede er meldt ud, er der lavet aftaler med 8 bands mere, som tilsammen dækker et spændende musikalsk spektrum

Aftalerne er lavet ud fra festival en enkelt dag, så afhængig af om det bliver en festival på 1 eller 2 dage, kan programmet ændres en smule, og derfor er udmeldingen af navnene udsat lidt.

- Alle kunstnerne vil løbende blive portrætteret på hjemmesiden for Bålhøj Festival, hvor billetterne også kommer til salg, men først senere. Her vil alle nye opdateringer og informationer også dukke op, efterhånden som mere bliver afklaret, lyder det.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Skudepisode i Aalborg: Tyder på internt opgør i det kriminelle miljø
Luk