Brønderslev

Bålhøj med ranch for børn

Der er også tænkt på de mindste

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ranchen på Bålhøj plejer at få besøg af børn i mange aldre.Arkivfoto: Kurt Bering

Ø. BRØNDERSLEV: Når Bålhøj Festival i Ø. Brønderslev på lørdag 6. august finder sted, er der også tænkt på de mindste. Festivalen byder på et ranch-område lige ved siden af musikområdet, og her er der mange aktiviteter for børn.

Spejderne fra Hallund rykker ind allerede om fredagen og opbygger deres del af pladsen. De har i år noget nyt med - langbuer til bueskydning.

Der er givet polititilladelse, så der er størst mulig sikkerhed for bueskytterne.

- De nyindkøbte langbuer vil skabe en Game of Thrones-stemning og måske give flere lyst til at lære bueskydning at kende, oplyser ranch-mutter Birgit Dinesen.

Hallundspejderne byder også på bål med popcorn og udfordrende lege.

Man kan også lære om indianere hos Bålhøjstammen, der har en tipi med, og man kan prøve at leve som de nordamerikanske indianere. Der vil desuden være lidt information om indianerne som mindretal og oprindeligt folk samt deres skæbne.

En anden nyhed er, at ranchen vil have to små kælegrise, Øffe og Grynte, som man kan klø bag ørerne, og man kan få en ridetur og få taget et polaroid foto på sin yndlings-ridehest.

Ranchen byder blandt andet også på hestevognskørsel, et føl, en malkeko, der kan håndmalkes og en skattejagt samt to guitarspillende cowboys.

Ranchen har åbent om eftermiddagen fra klokken 14 til 18.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.