Hobro IK

Babayan: Det kan ikke passe

Hobro-spillerne tror dog på overlevelse

Edgar Babayan i nærkamp med Benedikt Röcker under kampen i Brøndby. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Edgar Babayan i nærkamp med Benedikt Röcker under kampen i Brøndby. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FODBOLD:Der var mildest talt dårlig stemning i Hobro-lejren, da holdet søndag måtte erkende, at en god indsats mod Brøndby ikke gav resultat på hverken pointtavle eller i bestræbelserne på at få det bedst mulige udgangspunkt til gruppespillet.

Hobro endte nemlig på Superligaens syvendeplads og får nu hårde kampe mod AGF og Silkeborg i gruppespillets pulje A, mens konkurrenterne, der også tabte søndag har en væsentlig nemmere pulje.

- Jeg er sgu sur, fordi det hele ender, som det gør. Nu har jeg ikke set situationerne, men som jeg hører om kampene, så er man altså nødt til at få kigget på det her. For det kan simpelthen ikke passe, at det kan betale sig at tabe en kamp. Det hører ingen steder hjemme, siger han.

- Men når det så er sagt, så tror jeg ikke, at vi kan rykke ned. Det spiller vi simpelthen for godt til, som vi har set i de seneste tre kampe.

I Brøndby havde han fået chancen som angriber i en noget mere fri rolle, end den han har været vant til på venstrekanten.

- Jeg fik rollen som en helt fri fugl, hvor jeg heller ikke skulle arbejde defensivt, og det passer mig rigtig godt. Jeg tror ikke, at jeg skuffede ham, siger han med henvisning til Thomas Thomasberg.

Kampprogrammet for de seks kampe i gruppespillet lægges i denne uge.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst